BG

За хотелa

В хотел ЗААРА ще намерите уюта и комфорта, от които всяка почивка се нуждае.

Хотелският комплекс разполага с две крила, в които се намират 50 стаи, 22 апартамента, ресторант, басейн, обособен с детска част и паркинг.

Гостите на хотела ще останат напълно доволни от оборудваните с климатик и минибар приветливи стаи и апартаменти, предлагащи изключителен простор и удобство.

В тях ще се почувствате комфортно, ще усетите гостоприемството на нашия хотел и ще бъдете предразположени към желания отдих и забавления, предлагани от курорта.

От хотел Заара Ви гарантираме, че ще направим всичко нужно за вашата пълноценна почивка и приятно прекарване в Слънчев Бряг и българското Черноморие.

Фотогалерия
Местоположение

Освен с новият си и стилен интериор, хотел Заара може да се похвали и с перфектното си местоположение. Той се намира на първа линия, на главната улица, в най-големият ваканционен курорт „Слънчев бряг", разкривайки Ви красива гледка към необятното Черноморие. Разположен е на 1 км от античният град Несебър, който е архитектурен и археологически паметник на културата и е включен в листата на ЮНЕСКО, на 1 км от центъра на комплекса и на 200 м. от Cacao Beach.

За контакти

+359 554 310 14

+359 88 427 33 22

Zaara_hotel2008

www.facebook.com/ZaaraHotel