BG

Стаи и апартаменти

Най- голямото предимство на хотел ЗААРА, наред с перфектната локация, са просторните и удобни стаи, предлагани на едни от най- конкурентните цени в к.к. Слънчев Бряг, като на практика хотелът постига отлично съотношение на цена срещу качество на услугите.

Първото крило на хотела разполага с 28 двойни стаи с балкони, като от тези с източно изложение се разкрива чудесен морски изглед. Стаите са стилно обзаведени и са оборудвани с кабелна телевизия, минибар и климатик. Всяка стая има и разтегателен фотьойл, който може да бъде използван за настаняването на 3-ти човек срещу минимално доплащане. За семейства с деца или група приятели са на разположение 8 елегантно обзаведени апартамента с балкои. Във всеки от тях има спалня, всекидневна с мека мебел и телевизор, кухненски бокс, оборудван с всички удобства и климатик. Диванът във всекидневната се разтяга и дава възможност за удобното настаняване на още двама души. Апартаментите са идеалното решение за настаняване на големи групи, заради най-ниската цена на човек на нощувка. Настанените в апартамент 4-ма души ще получат гарантирано най-ниската възможна цена за нощувка на човек (в хотела) за съответния сезон.

Второто крило на хотела разполага с 22 двойни стаи. Стаите са модерно обзаведени и предлагат на гостите балкон, кабелна телевизия, мини бар и климатик. За по-големи групи или семейства са на разположение 14 апартамента, в които могат да се настанят до 4 човека. Апартаментите, разбира се, са също така идеалното решение за клиенти избрали да се възползват от повече простор и удобства. За удобство на гостите си апартаметите предлагат балкон, кабелна телевизия, климатик и минибар. Във второто крило се намира и ресторантът на комплекса.

Фотогалерия
Местоположение

Освен с новият си и стилен интериор, хотел Заара може да се похвали и с перфектното си местоположение. Той се намира на първа линия, на главната улица, в най-големият ваканционен курорт „Слънчев бряг", разкривайки Ви красива гледка към необятното Черноморие. Разположен е на 1 км от античният град Несебър, който е архитектурен и археологически паметник на културата и е включен в листата на ЮНЕСКО, на 1 км от центъра на комплекса и на 200 м. от Cacao Beach.

За контакти

+359 554 310 14

+359 88 427 33 22

Zaara_hotel2008

www.facebook.com/ZaaraHotel